Servicii profesionale
la un pret accesibil tuturor

Euroclean este  o afacere de familie infiintata in 2001. De atunci si pana azi calitatea serviciilor oferite in acest domeniu a fost prioritatea noastra numarul 1. Am invatat impreuna cu clientii nostri despre materiale, despre utilaje performante despre servicii de calitate dar mai presus de toate despre grija pentru natura. Suntem aci pentru nevoile dumneavoastra! Aveti nevoie de servicii de curatenie si curatatorie de calitate?

De Ce Sa Ne Alegi?

Suntem Specializati In

Serviciu specializat de calcatorie cu abur

Un eveniment important pe ultima suta de metri? Nu te panica! Suntem aici sa-ti oferim un serviciu de spalatorie si calcatorie. da-ne de stire si noi ne vom ocupa de hainele tale preferate in timp ce tu poti face altceva folositor.

Afla mai multe >

Serviciu de Curatatorie ecologica

O pata de vin rosu sau ciocolata? Nu renuntati la hainele preferate. Noi folosim detergenti ecologici specializati pentru indeparterea petelor totul pentru o natura mai curata si servicii sustenabile.

Afla mai multe >

SERVICIUL DE SPALARE COVOARE

Colectam covoarele murdare, le curatam si apoi livram la adresa dumneavoastra in timpul agreat.

Afla mai multe >

SERVICII DE CURATENIE LA DOMICILIU SAU BIROURI

Ne adaptam nevoilor dumneavoastra in mod constant. Timpul este o resursa importanta si deloc de neglijat. Suntem aici pentru a va reda timpul petrecut facand curatenie.

Afla mai multe >

Serviciu de ignifugare echipamente de lucru

Siguranta la locul de munca este un lucru deloc de neglijat. Aveti nevoie de echipament ignifugat ? Treci pe la noi sa alegem solutia care ti se potriveste

Afla mai multe >

SERVICII DE SPALATORIE PENTRU CLIENTII BUSINESS

Ne bucuram sa venim in ajutorul pensiunilor si hotelurilor cu serviciile profesionale de spalatorie a lenjeriilor de pat, prosoapelor, draperiilor si tot ce tine de pregatirea unei camere de hotel sau pensiune pentru turistii ce vizeaza municipiul Tulcea si Delta Dunarii.

Afla mai multe >

Servicii specializate pentru

Clientii Business

Colectam si livram direct la adresa specificata
Servicii de curatenie in birouri
Servicii de curatatorie tapiterii
Flexibilitate

Suntem prima spalatorie ecologica din orasul Tulcea. Inca de la deschidere am investit constant in tehnologii inovative si in utilaje de ultima generatie pentru a fi eficienti in serviciile pe care le oferim precum si pentru a proteja natura. Pasiunea noastra pentru curatenie, gama de servicii specializate foarte diversificata si preturile competitive fac din EUROCLEAN partenerul ideal.

AFLA MAI MULTE

Our Skills

Stain Removal 60%
Drapery Cleaning 70%
Silk & Suede 80%
Regular wash 90%

We are the pioneers in Dry Cleaning in your city.  We have our services operating from many diverse locations. Not only that, we have the super special App for your convenience. Simply order for a pick up from your residence or office.

About Us

0
Commercial Laundry
0
Household Laundry
0
Steam Ironing
0
Steam Ironing
0
Dry Cleaning

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi. De ce sa pierzi timp cu curatarea, spalarea, clacatul rufelor? De ce sa pierzi timpi prtiosi in business-ul tau cu curatenia biroului sau spalatul/calcatul asternuturilor?

Suntem aici pentru nevoile dumneavoastra!

Ridicam si livram la adresa conform specificatiilor tale fara taxe suplimentare.

Experienta si profesionalismu ne fac

Partenerul Ideal

Profesionisti in curatenie

Ne mandrim cu experienta de peste 20 ani si suntem siguri ca ne ofera un atu in alegerea partenerului pentru serviciile de curatenie de care aveti nevoie.

Mii de comenzi onorate cu succes

Din anii de experienta cu echipamentele de curatare ecologica de ultima generatie, am castigat un palmares unic.

Satisfactie garantata

Cu solutiile noastre inovatoare si eficienta costurilor, ne straduim sa ne satisfacem clientii si sa reusim intotdeauna!