Curatatorie de haine

Curatatorie de haine

Stim ca iti este greu sa iti pregatesti hainele fie ca mergi la un eveniment, fie ca mergi la birou, pentru ca  nu ai timp si dispozitia necesara. De multe ori incercam acasa sa scoatem petele de pe haine, dar mai rau facem si le stricam, le deterioram, iar in felul acesta nu le mai putem purta. Daca hainele tale ajung la curatatoria Euro Clean, scapi de grija petelor, spalarii, calcarii hainelor. Avem doua procedee pt ingrijirea hainelor tale:

Curatatorie uscata a hainelor ce implica un agent de curatare special, care este mai bland in procesul de curatare fata de procedeul de spalat cu apa.Spalatorie umeda a hainelor, procedeu de spalatorie traditional cu apa.Noi iti vom identifica articolul ajuns la receptie si vom actiona in functie de materialul construit cu care dintre procedeele de mai sus va fi ingrijit.

Iti vom trata hainele cu cea mai mare atentie, cu responsabilitate, cu angajati profesionisti, detergenti Ecologici si cu echipamentele din dotare moderne la inalte standarde europene.