01 /Servicii spalatorie textile

Cu totii avem nevoie de cat mai mult timp alaturi de cei dragi. Poti economisi tip folosind serviciile Euroclean pentru clientii casnici.
Daca esti client business si vrei sa externalizezi serviciile de splatorie, atunci Euroclean este solutia ideala.

AFLA MAI MULTE

03 /Curatenie la domiciliu si birouri

Te pregatesti de un eveniment important in familie si nu ai timp de curatenie? Ai renovat locuinta si ai nevoie de o curatenie temeinica inainte de a te muta inapoi? Indiferent de situatie ai nevoie de o echipa de specialisti in curatenie.
Daca sunteti client business si doriti sa externalizati serviciul de curatenie din birourile dumneavoastra atunci puteti apela cu incredere la Euroclean. Putem personaliza serviciul in functie de nevoile dumneavoastra.

AFLA MAI MULTE

02 /Curatatorie de haine

De multe ori incercam acasa sa scoatem petele de pe haine, dar mai rau facem si le stricam, le deterioram, iar in felul acesta nu le mai putem purta. Daca alegi curatatoria Euro Clean, scapi de grija petelor, spalarii si calcarii acestora.
Hainele tale vor fi tratate cu grija pentru ca tu sa iti recapeti obiectele vestimentare preferate.

AFLA MAI MULTE

04 /Spalatorie covoare

Va mai aduceti aminte de vremurile in care spalam covoarele cu apa si detergent pe trotuarul din fata blocului. Sunt de mult apuse. Noi suntem aici la dispozitia ta pentru a-ti rezolva problema spalatului covoarelor.  Noi suntem specialistul la care poti apela. Tu ne suni, ne dai adresa si ora cand putem veni sa colectam covoarele si de aici si pana la livrarea lor noi ne ocupam cu maxim interes de ele.

AFLA MAI MULTE

05 /Servicii vopsitorie haine

Cu totii avem cate unul sau mai multe obiecte vestimentare care ne sunt foarte dragi. Doar ca timpul trece si peste ele si apare uzura neconditionat. Vopsim cu mare atentie si redam culorile de alta data.

AFLA MAI MULTE

03 /Ignifugare echipament de lucru

Sanatatea noastra poate depinde de anumite masuri de siguranta care depind atat de angajator cat si de noi insine. Noi la EUROCLEAN tratam cu maxima seriozitate securitatea la locul de munca.

AFLA MAI MULTE

02 /Spalare tapiterii

O petrecere reusita si multa curatenie de facut dupa… Canapeaua cea noua patata… Folosim ultima tehnologie in domeniu pentru indeparterea petelor de pe tapiterii.

AFLA MAI MULTE

04 /Servicii specializate pentru clientii business

Cartea de vizita a unui hotel sau a unei pensiuni este curatenia si serviciile impecabile. Suntem aici sa contribuim la imaginea afacerii tale.

AFLA MAI MULTE

Curat. Impecabil. Ecologic

Euroclean

N A T U R A L

Starneste admiratia celor din jur purtand tinute impecabile.

Modul in care ne imbracam si avem grija de noi insine transmite un mesaj puternic celor din jur. Hainele si modul in care ne prezentam celorlalti sculpteaza parearea celorlalti despre personalitatea noastra, nivelul de educatie sau ce tip de persoane suntem.

Razvan Grecu

Manager, Euroclean

null

01

Dry cleaning

Oil stains are stubborn and may not be entirely possible to remove by water.  Moreover, synthetic fibers like polyester respond well to only dry cleaning. We have the state of the art technology machines guaranteed to give you the best results.

null

02

Wet washing

Our machines are centralized, multiple machines that will service high loads of garments. Combining the traditional with the modern approach, we cater to the needs of the residential as well the business class of our customer segments.

Gentle yet powerful

We wanted to get the ironing service fully organized for delivering quality.  There was a need in the market for quality dry cleaners who not only just pressed clothes and ironed but also added some value addition to their basic services. After the initial euphoria, things quieted down in this dry cleaning space.

We found that when the initiative takes care of the local need, it is bound to succeed. Dry cleaners provide superior service experience to customers.  If a satisfied customer refers another person who is a friend or family, our job is well done!  We are building a brand that will be unparalleled in the dry cleaning industry.

03

Stain Removal

Among the advantages of dry cleaning is its ability to dissolve grease and oils in a superior way that water can never match. We ensure blemish-free dresses when we deliver back to you. Call us for your special needs anytime.

null

04

Drapery cleaning

The curtains and drapery come in different materials such as pure cotton lining, linen and cotton blend drapes in superior color and texture. We employ a special fabric cleaner to restore your drapery to its pristine state.

null
null

Masini de spalat specializate

null

Detergenti ecologici

null

Curatare uscata

null

Aspirator cu injectie/extractie

null

Calcatorie profesionala cu abur la presiune inalta

null

Tambur centrifugal pentru uscarea rapida a covoarelor

null

Fragrance Freshener

null

Stain remover foam

null

Aroma enhancer

Tehnologii de ultima generatie

Am ales sa protejam hainele si natura...

Noi la EUROCLEAN investim in mod constant in noi tehnologii si servicii pentru clientii nostri. Utilizam detergenti ecologici si tehnologii prietenoase cu mediul pentru a va oferi servicii impecabile in spalatorie de rufe,  curatatorie si servicii de curatenie.

EUROCLEAN ! Excelenta si profesionalism in curatenie.

SUNA ACUM